26. mai 2018 – Offisiell åpning av nye Sletta hundeklubb

Denne dagen har virkelig vært en fest. Mange hadde sine firbeinte med seg og det var kjempestemning i parken med snorklipping og festmat.

Sletta hundepark har lenge hatt behov for oppgradering av parken. Nå har vi endelig fått skiftet ut den gamle innhegningen, med nytt 2 meter høyt solid gjerde. I tillegg har parken blitt utvidet med en tredje bane. Våre medlemmer har nå gode treningsmuligheter i tillegg til frislipp av hundene.

Ordfører Robin Kåss deltok på åpningsfesten og klippet snoren på den store dagen.

Klubbens æresmedlem Irene Johnsen og Tone Standal holdt snoren. Irene har gjennom mange år lagt ned mye tid for klubben. Dette har vært helt avgjørende for at klubben er der den er i dag. Tone er representant for Gjensidigestiftelsen som har gitt klubben midler til å reise nytt gjerde.

Mange medlemmer bruker mye tid til utvikling av klubben slik at alle hundeeiere føler at Sletta er et godt sted for seg og sin hund. Alle som daglig utfører store og små gjøremål på området bidrar også til dette.

Styreleder Toruf Eriksen holdt en flott og informativ tale og overrakte roser til noen av de mange personene som har bidratt til at vi nå har et fantastisk tilbud til hundeeiere i hele Grenland.

Klubben takker alle sponsorer, både de som sørget for festmat på den store dagen, og de som bidrar til videreutvikling av klubben.