Informasjon om hundeparken

Sletta hundepark gir gode muligheter for lek, sosialisering og trening av hundene. Området er også et flott sted der hundeeiere kan stifte nye bekjentskaper.

Klubben har som mål å gi flest mulig hunder, uansett størrelse og alder, muligheten til å benytte seg av hundeparken under trygge og trivelige forhold. Også hunder med spesielle behov skal ha et tilbud. I tillegg har klubben satt av noen timer i uken for utleie.

Hundeparken blir kalt Sletta og består av tre baner. Det største området er beregnet for hunder av alle størrelser. De andre to banene skal brukes til mindre hunder og hunder med behov for noe egentid pga sin størrelse, alder eller spesielle behov. Banen hvor det står agility-apparater er i stor grad beregnet for treningsaktiviteter. En av banene er satt av til utleie noen timer i uka.

Det er reservert noe tid slik at de aller minste hundene kan være helt alene på én bane. Dette gjelder miniatyrer opptil ca. 5 kg. Også valper har muligheter for egentid i parken. Det samme gjelder for de aller største, gigantene. Klubben har også et tilbud til de hunder som ikke bør slippes løs sammen med andre hunder av ulike årsaker. Her gjelder bestillings-timer.

For å sikre trygge kontrollerte inn/utslipp av hunder har alle banene inngang via sluse. Der er det avfallsdunker for hundeposer slik at det skal være enkelt å holde anlegget rent.

Parken har noen sitteplasser, og det er to mindre bygninger på området som Sletta hundeklubb disponerer.

Oversikt over fordeling av tid i parken finner du  her

Veibeskrivelse:

Ved Tveitanvegen 143 er det en skogssti (adressen er merket med kryss på kartet under). Følg stien rett fram, i enden av stien finner du Sletta hundepark.

Kart og parkering

 Kart/flyfoto over hundeparken

OBS! Google Map foreslår å følge stiplet linje til hundeparken, men korteste veien er som nevn over å følge stien.

Organisasjonsnummer:  916 944 845.

Kontonummer: 2610.28.56081