Valpetreff

Luna red. alene 04.11.17

Valpetreff hver lørdag kl 13.00 -14.00

Det kommer stadig nye valper i klubben. Ofte ønsker valpeeiere å treffe andre med valper. Det er satt av én time i uka for valpetreff. Denne timen kan valpene være helt alene på en bane.

Valpetreff er beregnet for valper inntil 6 mnd. Unghundeiere må gjerne avtale møte for sine hunder. Dette kan gjøres på klubbens facebook-side.

Timeplan finner du her

Det er muligheter for låsing av porten til banen for å hindre at andre hunder ved et uhell smetter inn. Karabinkrok henger på porten til bruk av dette.

Lek med andre valper utvikler valpen sine sosiale ferdigheter, den får trening i å lese andre hunders språk.

Valper er forskjellige: Noen kan være forsiktige eller usikre, mens andre kan være tøffere. Dette må vi prøve å ta hensyn til slik at valpene får en best mulig opplevelse i parken. Det er ikke sikkert at en spinkel eller forsiktig valp har utbytte av å være i hundeparken sammen med valp/er som er mye tøffere og/eller mye tyngre enn den selv – eller hvis aldersforskjellen er stor. Ser vi at noen av valpene av en eller annen grunn ikke trives, kan vi feks – om mulig gruppere slik at det føles trygt for alle.

OBS! Det skilles på valpetreff, mini-treff og småhund-samling.  Valper av raser som blir store men er små grunnet sin alder passer ikke inn på de faste mini-treffene eller småhundsamlingene. Valper av små raser må gjerne delta på disse treffene.

Hjelp, vi har fått valp. – Lundqvist hundeskole.

Bilder fra  valpetreff